Gratis Aanmelden

Sexy sex fanaten neuken (38)

KomjekijkenKoppel (38)

Hey, wij zijn David en Saskia. Wij zijn een koppeltje en zoeken een man die graag wil toekijken hoe wij elkaar verwennen. David kijkt ook graag toe hoe Saskia geneukt wordt door jou. Wie durft?

Maak contact met haar
  1. Naam: KomjekijkenKoppel
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 19/03/1984
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy sex fanaten neuken KomjekijkenKoppel van 38
Geilkoppel (41)
★★★★★
Wij, Marjon en Johan, zoeken een man die met ons wat lekkers wil doen in bed. We hebben geen gekke verwachtingen, alleen gewone lekkere fijne sex. Het plezier van ons drie moet voorop staan. Voor ons is dit niet de eerste keer, welke man durft er met ons mee te doen?
Ruimdenkende swingers orgie
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
ExcentriekDuo (48)
★★★★★
Wij zijn een excentriek, ruimdenkend stelletje. Zeer erotisch ingesteld en niet jaloers aangelegd. Wij zoeken regelmatig een extra man of vrouw die met ons mee wil doen.
Hete swingers neuken
StelZoektMan (35)
★★★★★
Wij zijn een leuk stelletje, gek op ordinaire geile seks. We hebben weinig regeltjes zolang het maar lekker is. We zoeken nu een man die het lekker vindt om eens met ons mee te doen en die een beetje hetzelfde is in bed als wij.
Discrete amateurs contacteren
Supergeilstel (46)
★★★★☆
Zij doet het graag met andere mannen
Open-minded swing fans opzoeken
LustStelletje (35)
★★★★★
Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..
Sexy libertijnen contacteren
Josje
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om je een keer af te trekken als je mij kunt helpen mijn wasmachine naar een andere kamer te verplaatsen. Hij staat in de garage en moet naar het washok.
Handjob met Josje
Ludmilla
★★★★★★★★★☆
My name is Ludmilla and I need help for translation to Dutch for important documents. I cannot pay with money. I have no money. I pay with body. I have big breasts.
Neuken met Ludmilla
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Samen in bad gaan met Detje
Gieske
★★★★★★★★★☆
Kan iemand deze week mijn studenten kamer komen stofzuigen? Ik kan niet bukken, door een klein probleempje in de rug. Dan mag je eens met mijn borsten spelen als beloning.
Borsten betasten met Gieske
© 2024 heteswingers.nl